WIE ZIJN WE

19 LUXUEUZE FITNESSCLUBS AAN BETAALBARE PRIJS
ONTDEK ONZE CLUBS

FREEK DE FRAEYE

Het creatief brein achter Oxygen Fitness

Oxygen geeft zuurstof in je leven! Meer zuurstof in je lichaam, geest en agenda. Als op en top Belgische fitnessgroep proberen wij jou aan te zetten tot een gezonder leven. Wij bieden lagere tarieven op toch duurdere en trendy toestellen. Een voortdurende investering in nieuwe toestellen, ook in het krachthonk is steeds aan de orde

Een gans team van talentvolle enthousiaste mensen staat achter Oxygen en werkt dagelijks ten volle om Oxygen groot te maken.


Oxygen streeft naar een gezonde mix tussen persoonlijke sportbeleving en sociaal contact. “Dit alles kan alleen door ook op managementvlak naar optimale gezondheid te streven en zelf veel in de zaak aanwezig te zijn,” zegt de 37-jarige sportfanaat. Freek regeert niet vanuit een soort ivoren toren, maar staat regelmatig zelf aan de balie. “Meer nog”, zegt Freek, “ik geef zelf spinninglessen, dat is mijn grootste verslaving!” Uiteraard kan Freek het niet alleen. “Een gans team van talentvolle enthousiaste mensen staat achter Oxygen en werkt dagelijks ten volle om Oxygen groot te maken.”

LEEN BAUWENS

De smile achter Oxygen Fitness

Samen met vriendin Leen Bauwens tracht Freek de werking in alle Oxygen Clubs in goede banen te leiden. Dagelijks genieten zij van de goede clubsfeer en sporen ze hun leden aan met professionele lessen, dolle activiteiten, luxueuze apparatuur, maar bovenal ook… met een hartelijk gemeende glimlach.

Mijn job biedt een oneindige uitdaging, dagelijks moet je je bewijzen op sportief, sociaal, creatief en zakelijk vlak.


FITNESS, GROEPSLESSEN, WELLNESS en PERSONAL COACHING
SCHRIJF JE NU IN